Kukkakurssit


Kurssimme heinä-syyskuu 2023

Muistathan myös mahdollisuuden ryhmille räätälöityihin kursseihin!


Heinäkuu


Ke 26.7. klo 17:30-19
Heinäkuun kimppu kotimaisista leikkokukista, 45 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Kukkamateriaali pääosin Anna Niitty -tilalta Perniöstä. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

Elokuu


To 17.8. klo 17:30-19
Elokuun kimppu, 45 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

To 31.8. klo 17:30-19
Kuivakukkakranssi, 42 €
Kurssilla valmistetaan metalliseen pohjaan erilaisilla kuivilla ja tuoreilla leikkokukilla kaunis kranssi. Materiaalit on valittu niin, että ne kuivuvat kauniisti ja kranssia voi pitää myös sisällä.

Syyskuu


To 14.9. klo 17:30-19
Syyskukkia kimppupohjaan, 45 €
Kurssilla valmistetaan ensin luonnonmateriaalista ilmava kranssi kimppupohjaksi ja siihen asetellaan syksyisiä kukkia spiraalissa kimpuksi. Kimppupohjan avulla työhön saa kokoa ja näyttävyyttä, sekä luonnollisen rönsyävää ilmettä. Kimppupohjaa voi käyttää monta kertaa uudelleen.

Ke 27.9. klo 17:30-19
Syyskranssi, 42 €
Kurssilla tehdään risuista kranssipohja (halk. n. 30 cm) ja lisämateriaalina käytetään eri luonnonmateriaaleja esim. varpuja, käpyjä, sammalta, marjoja ja callunaa. Materiaalit on valittu niin, että ne kuivuvat kauniisti ja kranssia voi pitää myös sisällä. Omat puutarhahanskat on hyvä ottaa mukaan.

La 30.9. klo 14-15:30
Syksyinen kukka-asetelma, 50 € (45 €, jos oma astia mukana)
Kurssilla tehdään leikkokukista asetelma kanaverkkopohjaa apuna käyttäen. Muovinen astia sisältyy hintaan.

Ilmoittautuminen

Bloomworks kukkapalvelun kursseille voit ilmoittautua soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Ilmoittautuminen on sitova, sitoudut silloin maksamaan kurssimaksun. Jos olet estynyt saapumaan kurssille, voit järjestää toisen osallistujan tilallesi tai voit noutaa kurssin materiaalipaketin ennakkoon sovitusti.

Ennen kurssia saat tekstiviestillä tai sähköpostilla maksulinkin kurssimaksun suorittamiseksi. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla on kurssille lahjakortti tai joku muu maksaa kurssimaksusi.

Saavuthan kurssille terveenä.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Kurssit järjestetään sillä varauksella, että osallistujia on riittävästi. Ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti muutoksista, tai mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Vapaita kurssipaikkoja voit tiedustella viime hetkelläkin.

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit. Oman essun ja työhanskat voi ottaa mukaan ja korin tms. töiden kotiinkuljetusta varten. Maksun voit suorittaa kurssin yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Kaikki kurssit järjestetään Bloomworks kukkapalvelun tiloissa Vähäheikkilässä. Opettajana toimii floristi ja muotoilija Johanna Lappalainen.


Räätälöidyt kurssit - Polttarit, TYHY-päivät jne.

Haluatko sormet multaan, rakentaa risuista kauniita kransseja tai tutustua kukkasidontaan? Kokoa pieni ryhmä vaikka ystävistäsi ja työkavereistasi - suunnitellaan yhdessä teille sopiva kurssi. Esim. 2 tunnin kurssi 4-6 henkilölle 25 € / henk. + materiaalit. Tiloihimme Vähäheikkilään mahtuu maksimissaan noin 20 tekijää.


Tunnelmia kursseilta

Järjestämme säännöllisesti hauskoja kukkakursseja sekä lapsille että aikuisille: iltoja kaveriporukoille, kukkasynttäreitä, kranssipajoja jne. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet muutaman hengen kursseista noin sadan hengen kranssipajaan Espoon WeeGee-talossa.