Kukkakurssit


Kurssimme keväällä 2020

Loppukevään kurssit julkaisemme kevään edetessä. Muistathan myös mahdollisuuden ryhmille räätälöityihin kursseihin!


Helmikuu


Ke 5.2. klo 17:30-19
Talvinen kranssi, 35 €
Kurssilla tehdään risuista, varvuista ja erilaisista vihreistä (esim. tuija, eukalyptus) talvinen kranssi. Kranssin voi joko laittaa ulos tai jättää sisälle ja antaa materiaalien kuivua. Omat puutarhahanskat on hyvä ottaa mukaan.

La 8.2. klo 14-15:30
Kukkaisa sydän tai rengaskranssi, 35 €
Kurssilla tehdään metalliseen pohjaan erilaisilla kukilla ja vihreillä kaunis kranssi. Materiaalit on valittu niin, että ne kuivuvat kauniisti ja kranssia voi pitää myös sisällä.

To 13.2. klo 17:30-19
Ystävänpäiväkimppu, 40 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

To 27.2. klo 17:30-19:30
Makramee+kuivakukat -seinäkoriste, 40 €
Kurssilla solmitaan simppeli makramee-seinäkoriste metallirenkaaseen. Työ koristellaan kuivakukkamateriaaleilla.


Maaliskuu


La 7.3. klo 13-14:30
Keväinen naistenpäiväkimppu, 40 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

Ti 17.3. klo 17:30-19
Risuja ja kukkia - asetelma, 45 € (35 €, jos oma lasilieriö tai -astia mukana)
Kurssilla rakennetaan risuista kehikko lasilieriön (halk. 15 cm, kork. 14,5 cm) ympärille, jonka jälkeen risukehikkoon asetellaan leikkokukista kaunis asetelma. Valmit risukehikko toimii pitkäikäisenä koristeena erilaisten kukkatöiden pohjana. Kehikko on irrotettava malli, eli lasiastia säilyy käyttökelpoisena muuhunkin.

Ke 25.3. klo 17:30-19 - PERUTTU
Keväinen kranssi, 35 €
Kurssilla tehdään risupohjainen kranssi, jota koristellaan keväisillä materiaaleilla. Omat puutarhahanskat on hyvä ottaa mukaan.

Huhtikuu


La 4.4. klo 15-16 - PERUTTU
Keväinen istutuspaja, 30 €
Keväinen istutuspaja lapsille ja aikuisille. Ajatuksena on, että aikuinen työskentelee yhdessä lapsen kanssa ja istuttaa keväisistä ruukkukukista sinkkivatiin pikkupuutarhan. Puutarhaan voi sitten asetella omia pikku eläimiä, pupuja tai muita leluja asustelemaan. Kurssimasku sisältää sinkkivadin, istutusmateriaalia, multaa, sammalta, oksia ja koristeita.

To 9.4. klo 17:30-19 - PERUTTU
Pääsiäiskukka-asetelma, 40 €
Pääsiäiseksi kaunis kukka-asetelma pöytään. Kurssilla tehdään leikkokukista asetelma kukkasieneen. Muovinen asetelmapohja sisältyy materiaaleihin, mutta voit ottaa myös oman vedenpitävän astian mukaan. (Kulhomaisen astian koko noin 12-25 cm halkaisija/leveys ja reunan korkeus 5-15 cm.)


Ilmoittautuminen

Bloomworks kukkapalvelun kursseille voit ilmoittautua soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ilmoita nimesi ja yhteystietosi. Kurssipaikkasi varmistat ilmoittautumalla kurssille viimeistään viikkoa ennen kurssiajankohtaa, mutta voit myös kysellä vapaita paikkoja tämän jälkeen. Varaamme materiaalia jokaista kurssilaista varten, joten ilmoittautuminen on sitova.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Kurssit järjestetään sillä varauksella, että osallistujia on riittävästi. Ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti muutoksista, tai mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit. Oman essun ja työhanskat voi ottaa mukaan ja korin tms. töiden kotiinkuljetusta varten. Maksun voit suorittaa kurssin yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Kaikki kurssit järjestetään Bloomworks kukkapalvelun tiloissa Vähäheikkilässä. Opettajana toimii floristi ja muotoilija Johanna Lappalainen.


Räätälöidyt kurssit - Polttarit, TYHY-päivät jne.

Haluatko sormet multaan, rakentaa risuista kauniita kransseja tai tutustua kukkasidontaan? Kokoa pieni ryhmä vaikka ystävistäsi ja työkavereistasi - suunnitellaan yhdessä teille sopiva kurssi. Esim. 2 tunnin kurssi 4-6 henkilölle 25 € / henk. + materiaalit. Tiloihimme Vähäheikkilään mahtuu maksimissaan noin 20 tekijää.


Tunnelmia kursseilta

Järjestämme säännöllisesti hauskoja kukkakursseja sekä lapsille että aikuisille: iltoja kaveriporukoille, kukkasynttäreitä, kranssipajoja jne. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet muutaman hengen kursseista noin sadan hengen kranssipajaan Espoon WeeGee-talossa.